Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Tuesday, 10 May 2011

Mengintai Apa Yang Menarik















15 comments:

Anonymous said...

bas trans banyak kat yonming ni buat apa?

Pae said...

ada servis.....dan mungkin ada tukor sparepart.....

Anonymous said...

montana tu mcm srt punye je...tol ke??volvo kan??

Pae said...

antara srt/skskl.......yup volvo

Anonymous said...

RE mmg tag untuk SRT. NBQ2016 kalo x salah.

Pae said...

aah betul juga lupa aku.......plate dia aku x pasti plak......

Anonymous said...

NBQ 2016 rasanya. NBQ1016 rasanya dah lama sadai. best pulak dpt amek gambo banyak2

Pae said...

wakakakak.........kebetulan ramai masa ni......dlm tu pon sepah2 buat hapa ntah.....baru ni tgk byk plak dh kuar

Anonymous said...

salam....nak tanya..saya pernah rejister dlm MBTE forum..tapi kenapa tak boleh nak joint?

Pae said...

try register lagi.......kadang2 ko masukkan data x cukup kot jd mcm itu......lagi pon aku bkn admin...takpe ko try je lg

Anonymous said...

trans skrg dh servis kt yonming x blh msk kt scania lg

Pae said...

x pasti.........kalu serbis kt tempat asal dia mungkin kos tinggi...........kalu waranti dah abis murah serbis kt luar

limpong85 said...

salam
saya cuba buka forum mbte ...kenapa tak boleh ?

Pae said...

wasalam.........forum semalam dh ok.......arini mungkin under mentenen balik.......bill gates suh bayor bill dulu kot..........kekeke

Anonymous said...

bawak nbq2016 jalan trip utara sekali gugur alternator...
5jam tersadai tepi hiway tunggu pomen riper...

Post a Comment