Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Saturday, 14 May 2011

Mengintai Apa Yang Menarik (Part 2)









4 comments:

pon said...

salam pae...
'aku nak 1 t-shirt MBTE neplon dgn cap yg photo no 2...mcm mana pembayaran die?

Pae said...

baju tu hafez handle.........xtau la ada lebihan x.......dia dah kutip oder dlm forum mbte...last bulan april aritu.....

untuk cap ada lagi....bayaran kt dia gak......aku tolong edarkan ja area kl ni....tp kalu hg dah beli aku simpan ja.......cuma nk bagi tu lambat sket......dak pon nnti hang turun kl roger aku dulu....tengok n pilih depan mata...ok?

Alief Zaidi said...

utk topi ade stok lagi x??

Pae said...

de lagi......drop by KL ni mai amik kt aku.......sementara stok masih ada ya

Post a Comment