Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Wednesday, 3 August 2011

Jom Jengah Depo : Perdana Ekpsres

Sasaran nak mencari DD barunya....... Akhirnya dapat juga yang biru ni.... Yang oren BLH3000 tidak berada di depo masa ni...... Ada di kedai spare part memasang sportglight...... DBW5000 ni pon tengahari keluar ke kedai yang sama untuk memasang "mata " tambahan.......

** Sekalung ucapan terima kasih kepada pengurusan depo


Posing untuk kenangan.... Agak jarang dan susah nak ke Kelantan
 

Belum pasang sportlight
 

2 buah saja yang ada masa ni
 
Warna biru ni memang menarik dari DD yang seblom ni (biru pekat)


4 comments:

Firdaus said...

Pandangan aku la.. takde spot light tambahan lagi ok muke bas ori je x serabut.. tapi kalau x bubuh kureng sket 'resipi' cahaya tu

Pae said...

area sana banyak tempat gelap gelita.......mungkin juga identiti bas pantai timur kot

Anonymous said...

hensem nya mamat tu

Pae said...

hensem bas tu lagi.......kang ada yg termuntah plak........wakakaka

Post a Comment