Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Monday, 1 August 2011

Hentian Merapoh - Port Konsortium Mutiara dan Perdana Ekspres

Hentian Merapoh memang meriah..... Bukan sahaja port Mutiara ni, sama juga dengan port2 lain sekitar Merapoh ini..... Dalam kesempatan ini kita tengok port yang dipenuhi bas Double Deck yang mana dahulunya dimonopoli oleh bas Single Deck, yang kebanyakannya dah direplace dengan generasi baru ini..


Port Mutiara....

Port Perdana.....

6 comments:

Anonymous said...

ttiba ada sks-kL tu

khairul said...

make up bus pon lawa gak ni

Pae said...

sks-kl tu x pasti status dia.......siang tgk berlegar-legar area KB.......malam kt sini.....pagi hari ada area hentian putra....

Pae said...

cik khairul tolong makeup kan naaa........kasi paintbrush sket

Anonymous said...

sks kl pun datang ke kelantan

Pae said...

masa ni rasanya trip catar/sewa kot........ataupon cover trip KTB

Post a Comment