Logo MBTE 2014

Logo MBTE 2014

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Wednesday, 27 July 2011

Jom Jengah Depo : Cepat Ekspres (Segamat) - Part 1

Kebetulan lalu di tempat yang mempunyai benda menarik nih terasa nak kena singgah jugak.... Kalu dibenarkan masuk bole kita intai apa yang ada kat dalam tu......... Alhamdulillah dapat juga masuk untuk snap buat kenangan......

** Terima kasih pada pengurusan depo

Isi minyak untuk perjalanan ke KL

Meriah depo cepat nih...... banyak barang menarik
  
 
Tiga beradik nih menunggu masa untuk bertukar tangan....... sesapa yang berminat bole jumpa dengan pengurusan depo

Dua dari hujung tu x pasti apa statusnya....... sama ada nak jual body atau cesi 


Dalam proses maintenance.........
 
Dah tukar muka.......


6 comments:

Firdaus said...

Cepat dh let go ke AK dorg?

Pae said...

rasanya dah abis licin AK suma.......tinggal pom2 n MAN ja.......scania masih tiptop berentap lagi.......

Anonymous said...

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!! <---- i like it...

Pae said...

u like it!! u are very der..........kekeke

Vira Naidu said...

Ada num contac pejabat cepat express

Pae said...

sori xde.....bole terus ke pejabat di segamat untuk bertanyakan

Post a Comment