Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Tuesday, 5 July 2011

Sejenak Bersama DD Sinarmas-Bas Glamor

Kali ini pulak kita jengah bas galmor ni...... Bas pujaan Astro....... siap bikin Ekspres Dania lagi tapi pakai Single Deck plak......... takpe Double Deck ni tumpu pada acara yang besar-besar je.....

Sekalung tahniah pada pilot utama Abang Shamm........ TQVM


Deck bawah.........

Kokpit pilot.......

Deck atas......

6 comments:

pon said...

kami dok sp tak merasa naik lg bas ni..

Pae said...

xpa cik ponn nnti bole la pi jengah2 tu.........dekat sgt dah

Fadzuan (Sinarmas) said...

lawan web sinarmas yg baru....sinarmasdlaguna.blogspot.com.....kalau sapa2 nk pegi melancong dgn sinarmas boleh laa bkak kat sini....

Pae said...

tq atas info tersebut.........saya dah follow

cg azmi haji omar said...

insyaallah,3 hingga 4 november nanti kami akan travel guna double deck tu...dah lama dah guna kcg 9595(bang cha)...ari tu p genting.....kesimpulannya kami setiap tahun guna syarikat ini untuk anak murid kami....tq sinar

Pae said...

tahniah cg azmi kerana sapot industri bas kita....servis yg cantik maka penumpang akan cari lagi......tahniah pada pengurusan sinarmas juga

Post a Comment