Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Monday, 18 July 2011

Dulu Berjasa - Sekarang Tukun : Adakah Begini Selamanya......

Siapa tidak kenal dengan nama NAEILA........ Cukup gah pada pertengahan era 90an...... Namun akhirnya tersungkur juga...... Yang dapat kita lihat hari ini hanyalah saki baki peninggalan yang masih berdiri...... Bagi yang masih berentap di jalanraya, masih ada "nyawanya" ........... Bagi yang menjadi tugu peringatan seperti gambar-gambar di bawah ini, amat sepi kita memandangnya..... Alangkah baiknya kalau masih boleh berkhidmat walaupun di atas permit lain........

5 comments:

pon said...

sedih aku melihatnya pae...tapi apakan daya...itulah risiko yg harus ditanggung oleh mereka yg ampunya nama..

khairul said...

nasib badannn...

Pae said...

biasa la tu cik ponn..........dah sampai masa kalu x pandai manage beginilah pengakhirannya

miey said...

hehehe kalau den ada duit den boli semua bas tu repair balik buat bas teng2 huhuhu sayang tu biar panas hujan reput macam tu je

Pae said...

rasanya dah x sesuai untuk beroperasi lagi........silap2 kos nak repair lebih daripada beli bas baru

Post a Comment