Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Monday, 2 May 2011

Malaysian International Classic Bike Festival : Melaka (Part I)

Mari kita ushar gambar-gambar motor antik dan baru........menarik beb





Mak aii tayar dia.......lawa seh

Menarik colour dia......


Peserta ni abis duit modify belasan ribu......motor tahun 1950an

Yang ni pon sama.....tahun berapa ntah keluaran dia.....lagi tua motor dari owner (peserta) sendiri

Motor basikal RALEIGH tu.......lama betui brand ni zaman 1920an dah ada


Askar zaman mana punya.....


Bukan sebarangan motor.......BMW tuuu

Macam motor Jaki Jipang jaaa dalam majalah kartun tu......

Motor posmen zaman dulu kot....


Masa mula beli tudiaaa macam bangkai reput........sekali dah ta-cup & refurbish.....tabik seh


Harley avidson mariiii.......

Ni kira Malaysian Chopper kot.........kekekke




Sempoi ejos dia......lentik

No comments:

Post a Comment