Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Saturday, 7 May 2011

Dulu Berjasa....... Sekarang Tukun


















23 comments:

pon said...

salam pae...ni dekat area mana hang snap?

Anonymous said...

aii.. kat mana ni?

Anonymous said...

sedara

tumpang tanya,apasal blog ni content dia sama dengan busphotogallery.blogspot.com?

owner sama ke?

Pae said...

pon & Anonymous>> kt area sg besi....

Anonymous>> busphotogallery tu peminat bas gak.......xde kaitan dlm blog ni......masing2 ada resepi masing2

Anonymous said...

lokasi dekat dgn tol sungai besi..diorg ckp bas2 ni dh leh pkai..kalu wat blik makan puluh ribu jgak

menarik...tertarik... said...

ni kat blakang noveile hotel(dulu dikenali mint hotel).

Pae said...

yep>> heheh.....dok selalu lalu ke serdang tu kompom tau.........

Anonymous said...

BAS PERDANA ADA TAK

Pae said...

nanti aku aplodkan dari semasa ke semasa.........

Anonymous said...

tp knp info psl enjin dan body sama mcm busphotogallery/

Pae said...

eh pulak....ye ke

Pae said...

ko tgk bawah tajuk dia de tulis....dari petikan blog "pae-koleksibasdantruck"........

Anonymous said...

ooo..okayyy

Anonymous said...

sayangnya bas-bas ni.kalau baiki tu boleh lagi buat untuk rombongan makcik kiah

Pae said...

rombongan cik kiah dah x naik bas..........skang dah naik felight.......kakakaka

Anonymous said...

diorg x nk jual ke..admin..tau x nk tnye dgn sape perihal bas2 ni????

Pae said...

meka nk simpan je kot........tokey x nak jual lagi rasanya.........lagi pun barang dh lama

Anonymous said...

Bro Pae,

kesian tengok situation ni,
Who is the owner of the bus?
Why he leave his bus here?

Pae said...

anonymous>> saya x pasti owner sape.....tapi ada org cakap tokey hotel sebelah tu punya.....just dump here without knowing status.....

apiez kecik rapidkl said...

Aslmkum pae hang ni drive bas gak ker?

Pae said...

wslm........saya sekadar peminat biasa saje

irda said...

salam..saya suka admin siarkan gambar2 bas express yg tersadai..dulu selalu suka tgk bas2 express yang tersadai dkt depo2..kdg2 teringat zaman kegemilangan semasa bas2 tersebut beroperasi..skrg dah tiada sykt pn dh tutup kot..saya rasa masih ada byk lg bas2 tersebut dekat depo2 yang masih tersadai..

Pae said...

trima kasih kerana meminati bidang yg pelik any......hehehehe

Post a Comment