Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Monday, 23 May 2011

Lama Tapi Masih Dihargai

Kondisi masih elok lagi walau dah berapa kali tukar tangan tak tahu lah........barang lama kalu dipelihara sebaiknya masih elok lagi..........kan





2 comments:

Cik Kymchi Puat said...

Bas biru nie tak pernah nampak pun....bas tahun bile nie...???rasanye kat tempat cik kymchi tak ade bas biru nie....

Pae said...

kekekeke.......cik kymchi xkan x penah tgk bas pekerja kot...........kalu design dia ni memang lama la........lbh tua dr cik kymchi kot......juga mgkin lbh tua dari saya........hehehe

Post a Comment