Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Tuesday, 17 May 2011

Jengah Kluang dan Mersing

- Bas Stand Ekspres dan Teng-teng Mersing


[WLS7604 - KTB]

[WNH4405 - KTB]

[JJS3258 - Causeway Link]

[AHF8266 - Five Stars]


- Bas Stand Ekspres dan Teng-teng Kluang




[JKW6499 - KKKL Express]

[JLF4199 - KKKL Express]

8 comments:

Nizrin Sofea said...

assalamualaikum.. kalau saya nak sewa bas pegibalik dari kuala rompin ke taman negeri endau rompin, berapa kos nya? hubungi saya 0137071997/ 0139831997

Pae said...

saya xde bas untuk disewakan....tapi bole tolong tanyakan berkenaan itu....

bole kasi detail x berkenaan tarikh/masa/jumlah penumpang/berapa hari.........

WAN said...

Kalau saya nak sewa bus 3 hari 2 malam ke LANGKAWI atau Cameron Hightland atau Kuala Lumpur berapa harga nya >>Hubungi saya 0177607046 ( WAN )

Anonymous said...

Sy nk sewa bas utk ke klantan.hubungi 0136033295

Pae said...

tuan bole refer pada mana2 webpage yg ada di facebook...iklan syarikat bas

Pae said...

en Wan >> berkenaan dgn tambang bole refer terus ke kaunter or website e-ticketing

Anonymous said...

Assalam.cik,nk tanya ni bas dari mersing ke kluang pkul bpe pling awal ye?

Pae said...

wslm......maap tuan saya xde detail schedule untuk perjalanan tu....tuan bole refer ke e-ticketing.com utk gambaran jelas

Post a Comment