Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Friday, 25 March 2011

Mayplan a.k.a Si Merah

Ni aku aplod masa abang "comei" kita masih lagi dengan MAN 16.290 kesayangannya. Masa buat trip ke Penang dulu. Terima kasih la kerana sudi me"ngontek" aku untuk bersua muka buat kali pertama dengan "si merah" ni. Dalam sibuk2 dok buat keja, nasib baik sempat juga tatkala tengahari menjelma..

--> masa mula terjah kat Bukit Bendera....


--> Kat tokong Siam Jalan Kelawei, hantar geng2 Myanmar pegi semayang.....kita orang cabut gi makan kat Restoran Zubaidah Tg Tokong....Abang drebar kita memang lapa betul....gambar je x amik....kekekeke





Sekarang ni dah dengan MAN 18.310, kesian kat "si merah" ni........

** sekalung penghargaan pada abang "comei" dan abang taikonya........

No comments:

Post a Comment