Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Monday, 28 March 2011

Jelajah Pahang dan Johor - Part 2

Dalam perjalanan pulang menuju K.L......dapat jamu mata banyak juga..

Jauhnya perjalanan lagi menuju destinasi akhir..


Terjah Port Five Stars kejap....

Milikan orang johor....ex-mana dulu ni....plate MYxxxx....cuma tingkap saja rasanya diubah, lain-lain masih original

Powered by Nasi Ayam Gemas tapi di Yong Peng.....rasa sama la macam kat Gemas.....ayam yang banyak tu yang buat power....nasi n sup biasa saja

--> nak menghala ke hiway jumpa plak tengah mengambil budak2 sekolah

Di Meng Ann tak banyak yang singgah masa ni....
Di Lucky Garden pon sama gak....yang selalu2 nampak

Jentera-jentera yang sedang menuju masuk.....

--> Masuk Hiway....

RnR Air Bemban....
--> port biasa dia....selalu tido sini nak tunggu malam

Odyssey........

**Alhamdulillah selamat sampai ke rumah....Amin

4 comments:

pon said...

odyssey tu belakang die dah bercalar..

Pae said...

tu la pasai..........sagat tembok pa ntah

Farhan Masron said...

nak tanya.. bas kuda (super nice lah tu) haha mmg hari2 kat RnR air bemban ke? selalu kalo sy naik ke arah utara.. mmg air bemban tu tempat singgah rehat.. x kira siang, mlm, pagi petang.. ade je dia parking kat situ..

Pae said...

begitulah........memang de saje situ.......kadang2 macha, kadang2 cina drebar dia........bas yg sama je yg aku prasan

Post a Comment