Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Sunday, 27 March 2011

Jelajah Pahang dan Johor - Part 1

Baru-baru ni berkesempatan ke Rompin dan Mersing atas urusan kerja. Namun sempat la selit-selit gambar yang sempat...

ni sebelom sampai ke Muadzam Shah....nampak macam dia terbabas pi "bantai" tiang letrik tnb........jenuh nk ganti


bas CEO ni nak ke Kuantan kot.....cross jambatan yang merentasi Sungai Pahang

ex-Tasik Kenyir ni paking plak kt sini.....umah dia ke balik kampong sementara tunggu trip....hehehe

Port KTB laluan JB ke Kuantan/ K.Terengganu/ K. Bharu via Mersing


baru je aku masuk dia plak cabut........masih mantap body MAN Badanbas ni..


tak tahan betul Volvo ni...cucuk angin aku....kasi la dia potong, kang nanti cium bontot x pasal plak....mentang-mentang tank kosong laju semacam je

tak de yang menarik masa sampai Mersing....cuma yang ni je....dah petang, hujan plak sepanjang hari

ada plak geng polis trafik buat latihan selama 4 hari sekitar Johor, bawak pelatih baru test ride....menginap hotel yang sama....

Pekan Mersing zaman dulu dgn tahun 2007...





** akan bersambung

No comments:

Post a Comment