Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Sunday, 10 April 2011

TT Session - Terminal Pasar Rakyat

Kebetulan ada Gathering on-call.......ada masa free aku pon turun kejap....


Dari kiri aku, Wan B7R (mantop), Waktong (menyorok pulak), Hafez dan Shahril Aizuwan (Aeroline).....
 
Kan dah kena marah (kena lecture)......cengeinya wan B7R ni......nak balik jalan kaki kot....
 
Perghhh bawak pulak Iveco Euroclass ni......aku mampu tengok dan pegang saja.......nak memiliki bila pulak

Dah sampai stok topi MBTE.....sapa2 dok area K.L nak boleh amik kat aku.....tapi bayar pada sedara Hafez

Yang ada area Terminal Pasar Rakyat......















6 comments:

Ayu Azuri said...

woo... :o

Pae said...

woooo?? nape cik ayu

pon said...

pae..org2 utara nak dapatkan cap MBTE mcm mana?sapa yg uruskan?

Pae said...

adeiii kat aku ada aritu hafez suh simpan utk sapa2 dok area kl.......lupa aku nk bawak blik aritu tunjuk kt hang.......hat aku pakai yg lama version 1 dulu.......

shahrul said...

camne nak dpt an t-shirt tu...??

Pae said...

bole tinggalkan msg kt dlm forum mbte....bahagian aktiviti tu...nanti adminnya bole jawabkan

Post a Comment