Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Monday, 25 April 2011

S.P a.k.a Sungai Petani

Lama aku tak jengah laluan lama ni.......sesekali seronok juga tengok pemandangan jalan kampung.......asik dengan hiway saja.......



Menjengah perniagaan kengkawan sekejap........
"BOSS" sendiri yang serve tu..........kali ini makan powered by The Chicken Rice Shop pulak.......

Banyak betui tapi dalam menu dia nampak simple je........
Ada depan TESCO........
WHS4822.......ex-sapa dulu........

Simple dan cantik.......

Panjang betul ROH dia........cesi dia RK je

Sebelum nak sampai Sungai Petani ushar jap port yang ada body peberet nih.......terbaeekkkk
Port jual dan mengecat juga ..........

Perghhh memang lawa lagi........kelihatan enjin macam tiada.........
  
Sayangnya terbiarrr........

Ushar port Ah lam sekejap........banyak Mega Star dalam tu........
WGC2541.......banyak kali bertukar baju.........

Mega Star versi Javelin pulak........

Mega Star versi Lionstar......

Lama KGN Bus ni menghilang, rupanya menanti apa nak jadi pulak disini......


Ex-Trans Bussines Class
Terbiar sepi setelah penat berkhidmat...........akibat terbabas nasib dia sebigini rupa


No comments:

Post a Comment