Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Tuesday, 7 June 2011

Sejenak Bersama Plusliner Extreme

Terima kasih pada tokchu dan kawan tokchu tu yang memberi peluang kepada aku merasa seketika walau pun tak bergerak....... dapat minum dan bersembang pon jadilah.......

Design Plusliner Extreme by SKS Coachbuilder adalah copyright dan tiada bas lain akan keluar sama design diatas (setakat yang aku tahu)...........


Dek atas dgn row seat 2+2....... seat agak empuk dan tidak sekeras Vogelsietz......

Pandangan dari depan

Tangga ke dek bawah....... di kedudukan tengah

Dek bawah.......... satu yang aku diberitahu seat Plusliner Extreme ni bole direnggangkan ke kanan dan kiri untuk dek bawah ni dan dek atas juga........... selain dibaringkan......... so untuk penumpang yang bersaiz badan agak besar aga selesa sedikit bagi class 2+2 ini.



TV untuk dek bawah............kiri dan kanan bahagian penumpang


5 comments:

Anonymous said...

salam cik pae. akhirnya keluar juga hasil pemeraman dr ladang. untuk tambahan seat atas bawah memang boleh direnggangkan untuk keselesaan org bersaiz mcm saya. tq.

Anonymous said...

nanti insyaallah kita jalan2 cari makan sama2 ok?

Pae said...

jalan-jalan cari makan ka...........jalan-jalan makan bas............wakakakaka

Muhammad Fazril Bin Jaafar said...

pnye la sempit extreme plusliner nie..... tp yg best naek bas plusliner extreme kl - ktn bas laju,tp selamat....... :-)

Pae said...

dh nama seat 2+2..........sempit belaka bas apa pon..........tp klu dok atas depan skali kompom x komplen sgt..........kekekekeke..........pemandangan luas

Post a Comment