Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Sunday, 12 June 2011

Jom Kita Ke Pantai Timur (Part 2)

Lama juga aku tak menjengah kaki ke negeri cik siti wan kembang ini....... Kali ini dapat juga ke sini bersama keluarga......



Dalam aku dok pusing-pusing area kawasan sekeliling pekan, kebetulan lalu pulak depan ni..... Stesen keretapi Tumpat adalah stesen yang paling akhir di Kelantan.... Seronok juga tengok, maklum lah dah lama aku x naik keretapi...... lama sangat dah


Sekitar Pantai Cahaya Bulan.......



 Sekitar Istana Jahar dan Muzium Tradisional...........



Sekitar Wakaf Che Yeh.......


Kita bersambung lagi dalam sesi perjalanan pulang.........

4 comments:

pon said...

pae...yg NUR ZEDA die tu MEGA STAR aku nampak tiap2 mlm kat sp..yg ah lum pya

Pae said...

ya pon mega star pon ada amik body tu bikin balik........x silap plate WSR kot........yg ni masih mantop nengoknya

firdaus abdullah said...

ccp 2525...hahahah msuk gak bas si deva ni....bpgkalan di kuala lipis...bapak di nye warna putih...

Pae said...

maksudnye bapaknye tu ade bas cp11lw yg alamat kuala lipis gak ke..........baru ni ada jumpa kt penang......

Post a Comment