Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Wednesday, 8 June 2011

Jom Kita Ke Pantai Timur - Permulaan

Dalam perjalanan ke Kota Bharu..... singgah sekejap di laluan utama Terengganu

Port biasa di Chendor........ dah sampai lewat petang bas tak banyak dah



Gagah betul tengoknya

Detail sket buatan Masdef banding dengan BH

Livery tompok bunga raya tu nampak detail dari sebelom nih

Buatan BH dengan livery bunga raya yang lebih kepada bentuk "star"

OK la banyak ni je........jom sambung perjalanan
 
Di Pteronas Kerteh

Kat Pekan Dungun
 


Area nak sampai pekan Jerteh

Perjalanan aku diteruskan ke negeri cik siti wan kembang....... dah malam snap bas pon x nampak........ kita sambung snap di perjalanan seterusnya pulak....... ok!


4 comments:

pon said...

hang p bila ni pae?bercuti dgn fam ker?best layan bas blah sana?

Pae said...

sori pon lama x reply...........aku x layan naik trip pon......saja jalan2 bwak pamily ja.........sambil minum sambil selam...........kekekek........awai bln jun baru ni

Anonymous said...

nk join...

Pae said...

bole je gi sendiri......naik bas lg bes

Post a Comment