Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Tuesday, 14 June 2011

Jom Kita Ke Pantai Timur - Penghujung

Sudah tiba masa untuk pulang......... dalam kejauhan hati rasa seronok bercuti kena la balik......... esoknya nak bertugas semula......... sambil-sambil lalu perjalanan pulang sempat le selit mana-mana yang tercapai........


Depo MAN di area Panji kot nama tempat ni.... kebetulan terserempak..... bukan Panji tapi Kadok (terima kasih encik fazril atas info)



Mencuba Laluan Pantai ke Kuala Terengganu (laluan utama Gua Musang sangat sesak masa ini)........ Jalan pantai ni memang bes kalu nak speedy



Hentian Muktafi Billah Shah


Walaupun badan penat memandu tetapi keseronokan bercuti masih terasa........ esoknya nak mula bertugas pulak.... rasa macam nak sambung cuti je.......... Lain kali kita berjalan lagi

6 comments:

khairul said...

minat sungguh ngan bas no

Muhammad Fazril Bin Jaafar said...

bkn panji la pae.... kadok la...... MAN pnye tmpt servis... n port cawangan MAHLIGAI.... napa xmasuk dalam bengkel tuh...

Pae said...

bro kairul>> biasa la.........minat macam bro jugak nooo........sampai keta nak pasang pintu buka atas...........kekekeke..........minat kita samatp x serupa........yerghhhh

Pae said...

fazril>>kekekek........lupa aku nama tu....dok ingat panji2 ja...........x masuk aku xdak org......satgi dituduh menceroboh plak.......tempat orang plak tuh....kena beringat

Muhammad Fazril Bin Jaafar said...

panji port KME la pae... xpi ke depoh KME,CEPAT,BUDAYA,SHAMISHA,PERDANA.....

Pae said...

aah silap.........aku lupa apa nama dah.........x sempat nk pegi......sebab just join org je.......klu program sndiri bole lajak pi

Post a Comment