Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Thursday, 6 December 2012

Jalan - Jalan Cari Bas (Part 5)

Sekitar di dalam bengkel sutera... Banyak juga yang di hantar ke sini untuk repair....






Bakal bertukar wajah...

Sudah lama bertapa didalam ni........



** Terima kasih kepada pengurusan bengkel sutera yang membenarkan masuk

8 comments:

langges said...

untuk dijual tak ?

Pae said...

saya x pasti...bole refer ke depo

Anonymous said...

Dekat sy ada gmbr bas durian burung double deck scania yg bertapa dlm hutam semak...sygggg tgk..gmbr tu kt pmatang pauh penang...ingin share pada admin klu nk...cmna sy nk trus follow?

Pae said...

bole je share kalu x keberatan......

Hairol Izma said...

Salam Pae, boleh dapat kan contact? saya berminat untuk beli bas2 lama terpakai

Pae said...

saya xde jual bas2 terpakai tuan...tuan bole terus ke woksop sekitar gombak ni....mngkin ada yg nak letgo

Unknown said...

kt mana ye bengkel bas sutera nie...

Unknown said...

kt mana ye bengkel bas sutera nie...

Post a Comment