Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Monday, 10 December 2012

Berakhirkah ia??? Sepi di Sini......

 Saki baki E Budaya yang ada di depo Gombak... Depo ini satu masa dahulu besar namun kini hanya tinggal kawasan ini sahaja.......

Diberitakan juga 4 bijik dari longgokan ini akan dijual lumsum.... Cuma 2 bijik sahaja akan dijual perunit kerana enjin masih berfungsi..... Apa-apa pon silakan ke depo Gombak berjumpa dengan penjaga jawasan depo.....


Untuk dijual........pada yg berminat bole pergi tengok
 
Sebelah kanan body Pioneer ni dikatakan enjinnya masih bole hidup..

Yang ini pon dikhabarkan enjin masih ok lagi....


4 comments:

langges said...

boleh dapat tak nombor telephone ?

Pae said...

untuk apa tu

Hazimin Ramli said...

assalam pae, saya berminat dengan bus buruk, bagaimana saya nak dapatkan bus buruk dan dimana dan berapakah harga sebiji bus buruk?
kalau encik pae tak keberatan, rasanya saya boleh contact encik pae ini no saya 0194714676 min

Pae said...

bole rujuk dengan mana2 depo or bengkel.....saya xde kontek no

Post a Comment