Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Wednesday, 4 April 2012

Nice Executive Double Deck WPK2906

Cukup lama sejak aku punya last posting.... Agak bizi sejak kebelakangan ni hingga dalam fb pun takde bahan yang baru.....

Di kesempatan ini meh kita jamu mata dengan bas DD buatan Badanbas ini.... Masih kuat sejak lahir tahun 2006...... Tak silap aku bas ni juga telah merentasi Asia membawa jemaah haji melalui perjalanan darat menggunakan bas tahun-tahun yang lepas....

Ada yang panggil grill depan ni rabbit ada juga gaban



Sakan lampu belakang



Tangga naik ke k atas melalui arah depan



Senang co-pilot nak smoking


Perjalanan dar K.Lumpur ke K. Bharu..... Jalan jam 2.30pm



Selamat Meneruskan Perjalan Yang Selamat


No comments:

Post a Comment