Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Tuesday, 20 September 2011

Dulu Berjasa - Kini Dipotong

Tamatlah sudah riwayat V8 nih....... Dulu berjasa tapi skang dah kena katam...... Bila mana besi lebih berharga dari segala-galanya.....

Lambang kemegahan

Pernah excident rupanya

Dah lapang tengah

Powered by V8


Rooftop air-cond masih elok rasanya

9 comments:

mienzz said...

Mercedes V8 rupernyer....tgok design stereng mcam design MAN lah pulak

Pae said...

yup v8 pom2

Anonymous said...

kt mn tu sedara

miey said...

bengkel kat mana tuh teringin nak g ushar2.rasa cam nak nangis pun ada huhuhu

Pae said...

kedai potong pelbagai kenderaan di sungai petani....jalan x berapa ingat.....kawan2 yang bawa masuk

idham said...

Merc V8, banyak kenangan saya masa jadi pemandu dulu, saya sempat jaga Merc V8 ni dekat 2 tahun ,memang best!!

Pae said...

wow penah pandu ek....kompom terbaek....bas mana tu bro idham

^basya^ said...

bas ni tahun bila ea?? da pkai air suspension. kira canggih la tu

Pae said...

bas ni sekitar hujung 90an dan awal 2000

Post a Comment