Anniversari ke 12 MBTE

Anniversari ke 12 MBTE

Salam Perkenalan..........

Segala-galanya mengenai industri bas dan lori........

Perkongsian info-info....coretan...perkembangan industri bas secara umum......

Yang Sudi Singgah dan Suka Blog Ini......TERIMA KASIH.............Yang tak suka...... ADA AKU KESAH!!

|> pembeli tiket <|

|> adakah anda suka dengan blog ini? <|

salam kemerdekaan ke 59

salam kemerdekaan ke 59

TERKINI!!!!

TERKINI!!!!
Sebarang maklumat bole refer or klik ikon untuk ke link facebook

Tuesday, 14 August 2012

Pesawat Transtar Solitaire Scania 420

 Kebetulan ada pesawat Transtar ni berehat, menjengah sebentar tengok bas canggih dan serba selesa ni..... 

Terima kasih banyak pada abang drebar atas sikap peramahnya menjemput naik ke dalam pesawat kendaliannya ini dan beramah mesra dengannya..... Pada partner nya pun terima kasih...........

Angle x cukup ruang




Ada makhluk kat atas tu
  
Kita tengok dek bawah.......

Pintu memudahkan privacy pemandu dan penumpang


Meh naik tengok dek atas

 Naik tengok dek atas..........
Kira belah kiri dry pantry

Belah kanan pun ada



Seat yang selesa

Safety belt

Selimut.....dah berapa banyak hilang agaknya

Control set untuk set entertainment dan seat ejasmen

kenapa berbuka ni.......jom tengok


Tukar lampu daaaa.......

No comments:

Post a Comment